Tekst til din hjemmeside
skrevet af erfaren tekstforfatter

Få knivskarpe tekster til din hjemmeside, som både dine kunder og Google elsker

Mit speciale som professionel tekstforfatter er at skrive effektive webtekster, der både styrker din synlighed på Google og øger dit salg.

Men jeg stopper ikke her.

Da jeg også er SEO-specialist, er jeg i stand til at gå skridtet videre og arbejde målrettet med hele SEO-fundamentet på din hjemmeside.

For det benhårde faktum er:

At to eller tre søgeoptimerede tekster på din hjemmeside (uden at der er udført andet SEO-arbejde) yderst sjældent er tilstrækkeligt, hvis du vil frem på side 1 på Google.

De professionelle tekster kan ganske enkelt ikke stå alene.

Vil du opnå gode stabile placeringer på side 1 på Google, så skal vi arbejde strategisk og trinvist med langt flere elementer end teksterne alene.

Hvad er SEO-tekster?

Professionelle SEO-tekster er tekster til din hjemmeside, der er målrettet bestemte søgeord og søgesætninger, som du ønsker at blive fundet på, når folk søger på Google.

Når jeg skriver en SEO-tekst, er det primære fokus altid på din målgruppe og dine potentielle kunder. I praksis betyder det, at søgeordene blot udgør den ramme, jeg arbejder indenfor.

Som erfaren SEO-tekstforfatter har jeg den viden og det overblik, der skal til for at skrive tekster, hvor søgeordene er så velintegrerede, at kun et trænet øje kan se, at det er en SEO-tekst.

En god tekst på din hjemmeside skal slå flere fluer med et smæk

Den skal være professionel, velskrevet og interessant for din specifikke målgruppe

Den skal øge din synlighed på Google, så flere potentielle kunder besøger din hjemmeside

Den skal tydeligt fremhæve din virksomheds unikke dna og skabe tillid til dine kompetencer, din virksomhed og dit brand.

Den skal skrives, redigeres og opsættes, så den er letlæselig online

Den skal øge din konvertering (dvs. at flere af de besøgende, der lander på din hjemmeside, kontakter dig, booker tid, tilmelder sig eller køber)

Det kræver stor erfaring og viden at skrive gode webtekster, hvor alle disse elementer er tænkt ind i helheden.

Det kan derfor være en rigtig god investering at lade en erfaren SEO-tekstforfatter skrive teksterne til din hjemmeside.

Hvorfor er enkeltstående tekster sjældent nok, hvis målet er topplaceringer på Google?

Teksterne på din hjemmeside er meget vigtige. Men de er samlet set kun en del af den søgemaskineoptimering, der skal være på plads for at opnå gode og stabile placeringer på Google.

Når Google afgør, hvor godt du bliver placeret på forskellige søgeord, sker det via en kompliceret algoritme, hvor mange faktorer spiller ind.

Vil du frem i lyset på Google, så er det det vigtigt, at din hjemmeside som helhed hviler på et solidt SEO-fundament.

Det betyder, at der udover de professionelle SEO-tekster skal være helt styr på den tekniske søgemaskineoptimering, der foregår i kulissen på din hjemmeside.

Det er disse tekniske ting, der bl.a. sikrer, at Google kan læse, forstå og indeksere din hjemmeside (placere den i søgeresultatet).

Din hjemmeside er ikke stærkere end det svageste led. SEO-tekniske fejl og mangler kan i værste fald være fatale for din synlighed på Google.

Halve løsninger skaber sjældent resultater

Resultater kommer sjældent af en halvhjertet indsats.

Investerer du for lidt i dine hjemmesidetekster, dit webdesign og din SEO, så kan dine penge være spildt, fordi resultaterne udebliver.

Jeg samarbejder med kunder, der ved, at online markedsføring og deres hjemmeside er en vigtig investering i virksomhedens succes – både nu og på sigt.

berit-bai-7_mobile

Professionel tekst og SEO samlet hos én leverandør

Vil du øge din synlighed og dit salg, så er kombinationen af knivskarp tekstforfatning og professionel SEO vejen frem.

Jeg er en af de få freelancere i Danmark, der kan håndtere både tekst og SEO for dig.

Hos mig er du ikke et nummer i bureauets række. Du og jeg har dialogen direkte. Jeg løser personligt alle opgaver.

Skal vi tage en uforpligtende snak? Kontakt mig på berit@beritbai.dk, så ringer jeg dig op.

Øg dit salg med SEO-tekster

Scroll til toppen
Copy link
Powered by Social Snap