Blogindlæg og artikler

Øg din synlighed og styrk dit omdømme
med velskrevne artikler og blogindlæg

Knivskarpe og målrettede blogindlæg og artikler kan mærkbart øge din synlighed på Google - og samtidig styrke din virksomheds omdømme.

Forudsætningen for gode resultater er, at du har gennemtænkt din content marketing-strategi, og her er SEO et vigtigt element.

Tænk SEO ind og skab langtidsholdbare resultater

Jeg ser alt for mange selvstændige og mindre virksomheder, der skriver blogindlæg og artikler uden en strategi.

De skriver måske nok om relevante emner, men de har ikke tænkt SEO ind. Og uden SEO dør effekten af et blogindlæg lynhurtigt.

Resultatet af denne "udgiv og håb på det bedste"-tilgang er desværre ofte, at teksterne kort efter udgivelse og deling på sociale medier mv. ender som dødt indhold på hjemmesiden, der kun bliver læst af meget få.

Bliver SEO derimod tænkt strategisk ind, kan blogindlæg og artikler skabe langtidsholdbare resultater.

Med målrettet og søgeordsoptimeret content kan du opnå meget ekstra synlighed på Google, mange nye besøg på din hjemmeside og samtidig styrke din virksomheds omdømme.

Da jeg både er professionel SEO-tekstforfatter og SEO-specialist har jeg den viden og erfaring, der skal til for både at skrive de knivskarpe tekster og samtidig have styr på såvel content-strategi som SEO.

Fra de bløde emner til det hypertekniske

Jeg er i stand til at skrive om de allerfleste emner.

Fra patentlovgivning over psykologi, coaching, behandling og håndværk til alt indenfor den digitale verden.

Jeg er hurtig til at sætte mig ind i nye emner - også de mere komplicerede. Giv mig en udfordring, jeg plejer at knække koden.

"Berit har udvist en virkelig stor evne og et stort overskud til at sætte sig ind i alle de stofområder, som hun ikke på forhånd har haft kendskab til."  - Stemmetræner Klaus Møller.

Online artikler eller etablering af en blog

Lidt afhængig af din branche og strategien kan vi tilgå arbejdet med dit indhold på lidt forskellig måde.

Nogle gange vil det virke bedst at skabe et indholdsunivers med online artikler. Andre gange giver det mere mening at etablere en blog.

Vi finder sammen den bedste løsning for din virksomhed.

Få flere kunder med strategisk content marketing

Scroll til toppen
Copy link
Powered by Social Snap